Vloerkleden

Bij Groot in Vloeren begrijpen hoe essentieel een vloerkleed is voor de uitstraling en het comfort van jouw ruimte. Onze veelzijdige collectie vloerkleden omvat een breed scala aan stijlen, kleuren en designs, zodat je zeker het perfecte vloerkleed vindt dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en interieur.
 • Filters

  Reset filter
 • Ondervloer voor:

 • Toplaag in mm

 • Dikte

 • Kleur

 • Aanbiedingen

 • Soort vloerkleed

 • Planklengte

 • V-groef?

 • Slijtklasse

 • Merk

 • Poolhoogte

Filters
content.image.alt

Waarom kiezen voor een vloerkleed?

Er zijn meerdere redenen om voor vloerkleden te kiezen. Ten eerste is er de decoratieve functie van vloerkleden. Ze zien er goed uit, creëren sfeer en voegen kleur toe aan een ruimte. Zo is een vloerkleed een welkome toevoeging aan je interieur. “That rug really tied the room together”. Het is niet alleen een geinige filmquote uit The Big Lebowski, maar er zit ook een kern van waarheid in. Vloerkleden zorgen voor verbinding tussen elementen binnen je interieur en laten alles meer als een geheel aanvoelen. De uitstraling van een ruimte wordt versterkt.

Wat voor soort vloerkleden verkopen wij?

Vloerkleden zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar via onze webwinkel. Je kunt bij ons terecht voor gekleurde vloerkleden. Deze gekleurde vloerkleden zijn voorzien van kleuren met een eigen persoonlijkheid die in het oog springen. Tegelijkertijd zijn deze gekleurde vloerkleden goed te combineren met andere tinten en materialen. Hierdoor zijn diverse combinaties mogelijk en ben je er zeker van dat jouw nieuwe vloerkleed past bij de rest van je interieur. Kijk gerust eens rond binnen ons uitgebreide assortiment en ontdek welke gekleurde vloerkleden het beste bij jouw woning passen.

Daarnaast is er variatie op het gebied van de afmetingen van de vloerkleden. Zowel kleine als grote vloerkleden behoren tot de mogelijkheden. Grote vloerkleden zijn eilanden van comfort voor je voeten. Mits je er de ruimte voor hebt, zijn ze een welkome toevoeging aan je interieur. Dankzij de ruime afmetingen is een groter deel van de onderliggende vloer van bescherming voorzien. Bovendien maken grote vloerkleden indruk op bezoekers

Vloerkleden zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. De meeste vloerkleden zijn rechthoekig, maar binnen ons aanbod ontdek je ook ronde vloerkleden. Daarnaast kan een vloerkleed hoogpolig of laagpolig zijn. Hoogpolige vloerkleden hebben lange vezels met een hoge poolhoogte. Ze voelen zacht, warm en luxueus aan. Laagpolige kleden hebben juist korte vezels. Ze zijn comfortabel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Binnen ons aanbod heb je de keuze uit zowel moderne als vintage vloerkleden. De vloerkleden kunnen gedessineerd of effen zijn. Daarnaast zijn er kleden met een print. Zelf jouw perfecte vloerkleed vinden? Gebruik de filters aan de linkerzijde van deze pagina.

Daarnaast staan onze vloerkleden garant voor comfort. Hoe koud het buiten ook is, binnen heb je gegarandeerd warme voeten. Dit voelt heerlijk. Met blote voeten over je vloerkleed lopen is iedere keer weer een genietmomentje. Onze vloerkleden zijn zo comfortabel dat je er ook aangenaam op kunt zitten. Bovendien zorgen ze voor extra grip. Ideaal als je een gladde vloer hebt. Met grote vloerkleden minimaliseer je de kans op uitglijders. Ook dragen vloerkleden bij aan het verminderen van geluidsoverlast doordat ze geluidsabsorberend zijn. Tot slot biedt een vloerkleed bescherming aan de onderliggende vloer. Krassen en andere beschadigingen worden voorkomen, wat de levensduur van je vloer verlengt.

Bestel jouw vloerkleed bij Groot in Vloeren

Binnen het riante aanbod van Groot in Vloeren ontdek je het vloerkleed van je dromen. Kleine of grote vloerkleden, gekleurde vloerkleden, ronde kleden, hoogpolige tapijten of effen vloerkleden: wij hebben het allemaal. Er is altijd iets dat past bij jouw interieur. Zo maak je een ruimte pas echt af.

Groot in Vloeren beschikt over een ruim assortiment aan vloerkleden van een hoge kwaliteit. Deze hoogwaardige kleden gaan gepaard met een 100% laagste prijsgarantie. Hierdoor ben je er zeker van dat je deze vloerkleden nergens anders voor lagere prijzen zult vinden. Bovendien zorgen wij ervoor dat je nieuwe kleed al binnen twee werkdagen geleverd wordt. Twijfel je over wat het beste vloerkleed voor jouw woning is? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies, waarbij vloeradvies aan huis een optie is. Bestel nu jouw nieuwe vloerkleed bij Groot in Vloeren.