Klantenservice

Heb je vragen over een product of advies nodig om een keuze te maken in ons aanbod vloeren? Neem contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons eenvoudig betalen met iDeal ook kunt u kiezen voor Klarna achteraf betalen (Maximaal 4 weken). Veilig en vertrouwd! Je betaalt via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank, waarvoor geen extra kosten in rekening gebracht worden.

Veel producten hebben wij zelf op voorraad liggen, dus deze ontvangt u binnen 1 – 2 werkdagen. Het kan zo zijn dat producten uit voorraad zijn en de levertijd langer duurt. Als u een product zo snel mogelijk in huis wil hebben bel of mail met onze klantenservice. En vraag naar de mogelijkheden wat betreft levertijden.

Zodra we je bestelling hebben ontvangen nemen we deze in behandeling om te verzenden. Zodra je pakket de deur uit gaat ontvang je van ons een TrackTrace code, waarmee je het pakket online kunt volgen.

Wij proberen leveringen op maat te regelen dat wil zeggen, bij PVC of Laminaat verzendingen die per pallet worden verstuurd zit niet altijd een Track & Trace code. Daarom is het belangrijk om aan te geven bij het plaatsen van de bestelling wanneer u de vloer wenst te ontvangen. We proberen ten alle tijde te overleggen met de klant hoe we dit het beste kunnen verzorgen.

 • PVC, Houten vloeren, Laminaat, Plinten, Toebehoren, Kunstgras:
  • Verzendkosten € 49,95
 • Vloerkleden:
  • Verzendkosten € 19,95

Afhaalbeleid:

 • Afhalen is mogelijk op afspraak via e-mail of telefoon.
 • Neem contact met ons op om een afhaalafspraak te maken voor je bestelling.
 • We berekenen € 9,95 afhaalkosten.

Algemene voorwaarden:

 • Verzendkosten worden berekend op basis van het type product en de orderwaarde.
 • Verzendkosten worden toegevoegd aan het totaalbedrag tijdens het afrekenen.
 • Eventuele wijzigingen in verzendkosten worden duidelijk gecommuniceerd op de website of tijdens het bestelproces.

Dit verzendkostenreglement is van toepassing op alle bestellingen, tenzij anders vermeld.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de kleur of het product niet naar je wens is. Het is bij ons mogelijk om binnen 14 dagen je bestelling te retourneren, zonder opgaaf van reden. De retourkosten moet je wel zelf betalen.

Let goed op hoe je het retourneert en bij welke transporteur u dat doet. Om te retourneren mag u een zelf gekozen transporteur kiezen. Zoals hierboven vermeld zijn de retourkosten wel voor u zelf. Overleg altijd goed met de transporteur over wat u retour gaat sturen en vraag hen om hulp. Bij laminaat en pvc gaat het vaak via pallet verzending, de kosten hiervan zijn vaak hoog. Bij vloerkleden vanaf de maat 200X300 kunnen piektoeslagen worden berekend, dus voor u het product retour wilt sturen, vraag eerst goed na wat de mogelijkheden zijn bij de transporteur. Eventuele extra kosten bij een retour zijn ook voor u eigen rekening.

Na ontvangst van je retour zullen we deze controleren. Let op dat we je retourzending alleen in behandeling nemen als het product er nog netjes uit ziet en de verpakking niet beschadigd is en originele staat terug komt