Lexus Velvet Deluxe Champagne

  • Categorie: Vloerkleden
149.00
  • Binnen 2 werkdagen geleverd
  • 100% Laagste prijsgarantie
  • Betaal achteraf met Klarna

Dit velvet vloerkleed met champagne kleur is afkomstig uit de Lexus collectie. Meteen zal het u opvallen dat dit oogstrelende kleed voorzien is van de Eric Kuster stijl. Een Eric Kuster stijl vloerkleed is een must have voor iedereen die pure luxe wil toevoegen aan de woonkamer. Bestelt u dit ultrazachte velvet vloerkleed bij Groot in Vloeren, dan profiteert u van onze scherpe prijzen en snelle levering. Niet voor niets garanderen wij de laagste prijs. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor advies op maat. Vloerkleed op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Hoge kwaliteit vloerkleed

Dit Lexus Velvet Deluxe Champagne kleed is een vloerkleed van een hoge kwaliteit. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waarbij de afwerking met de hand is verzorgd. Dit draagt niet alleen bij aan een mooi eindresultaat, maar het zorgt er ook voor dat dit een duurzaam vloerkleed is waar u jaren plezier aan zult beleven. Dit vloerkleed zal het wooncomfort binnen uw woonkamer (en eventueel andere ruimtes) verhogen. Uw voeten zullen bijzonder blij zijn met het comfort dat dit vloerkleed te bieden heeft.

Daarnaast wil het oog ook wat. Op dat front scoort dit Eric Kuster stijl vloerkleed hoge punten. De uitstraling is algeheel chique, onder meer dankzij de prachtige shading en de geweldige glans. Daarnaast raden wij u aan om eens met uw handen door het vloerkleed te wrijven. U zult zien dat er prachtige champagne kleuren ontstaan. Genoeg reden om dit vloerkleed in de Eric Kuster stijl te bestellen bij Groot in Vloeren.

Wat is de Eric Kuster stijl?

Dit is een Eric Kuster stijl vloerkleed, maar wat houdt deze stijl precies in? Eric Kuster is een Nederlandse interieurarchitect die zijn eigen stijl omschrijft als “Metropolitan Luxury”. Deze stijl kan getypeerd worden als chique en stijlvol, met een mooie balans tussen klassiek en modern. De basis is rustig door het gebruik van neutrale tinten zoals grijs, beige en wit. Tegelijkertijd wordt de neutrale basis voorzien van een luxueuze uitstraling. Hierdoor ontstaan tijdloze vloerkleden die bij verschillende soorten interieurs passen.

Eric Kuster heeft in de loop der jaren de woningen van menig beroemdheid ingericht. Hierbij kunt u niet alleen denken aan bekende Nederlanders zoals Wendy van Dijk en Ronald Koeman, maar ook buitenlandse sterren zoals Alicia Keys en David Guetta. Met een vloerkleed voorzien van Eric Kuster stijl haalt u een vloerkleed met internationale allure in huis. Rust en luxe: een gouden combinatie.

Velvet vloerkleed champagne bestellen

Bij Groot in Vloeren ontdekt u een uitgebreid assortiment aan schitterende vloerkleden. Dit velvet vloerkleed met champagne kleur behoort tot de toppers uit ons aanbod. Dit kleed is uniek in Nederland. Bovendien hebben wij de productie in eigen beheer, waardoor wij de laagste prijs kunnen garanderen. U heeft de optie om dit Eric Kuster stijl vloerkleed op maat te laten maken. Zoekt u een tweede vloerkleed dat goed bij dit product past? Kijk gerust eens rond binnen ons assortiment of neem contact met ons op voor advies op maat. Bestel nu dit vloerkleed bij Groot in Vloeren.

Afmeting in cm: 170x230, 200x300