Belakos Attico visgraat PVC XL 82 (plak)

  • Categorie: PVC
  • Merk: Belakos
  • 1.87 per pak
Profiteer van 20% KORTING met code zelflegkorting20

Bereken het aantal pakken

Totaalprijs

  • Levertijd 2-4 werkdagen!
  • 100% Laagste prijsgarantie
  • Betaal achteraf met Klarna of in 3 termijnen

Deze Belakos Attico Visgraat XL 82 is een fraaie vloer met een tijdloze uitstraling. Deze vloer is voorzien van een visgraatpatroon dat direct in het oog springt. Dit motief maakt een ruimte visueel interessanter. Daarnaast is deze vloer gemaakt van PVC. Dit duurzame materiaal gaat met verschillende voordelen gepaard. Bij Groot in Vloeren ben je gegarandeerd van de laagste prijs en een snelle levering. Bestel nu dit product en geniet meteen van de hoge kwaliteit.

 

Visgraat PVC

 

Dit product is een visgraat PVC vloer. Het visgraatpatroon is het eerste wat opvalt aan deze vloer. Dit unieke motief geeft deze vloer een elegante uitstraling en valt bij veel mensen in de smaak. Niet voor niets is het zo’n populaire optie. Het beschikt over een tijdloze aantrekkingskracht en is al jaren in trek. Het wordt zelfs in kastelen en paleizen geplaatst. Ook binnen jouw woning draagt deze vloer bij aan een luxe gevoel. Daarnaast laat het visgraatpatroon een vertrek ruimtelijker aanvoelen. Deze vloer is voorzien van een oogstrelende licht eiken kleur. Het is een lust voor het oog.

 

Daarnaast profiteert deze Belakos Attico Visgraat XL 82 vloer van het materiaal waarvan het gemaakt is: PVC. Dit materiaal staat bekend om zijn slijtvastheid. Het is bestand tegen krassen, vlekken en andere soorten oneffenheden. Hierdoor gaat deze vloer lang mee en kan deze zeer duurzame vloer zonder problemen zwaar belast worden. Bovendien is deze PVC vloer waterbestendig en vuilafstotend. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw vloer schoonmaken. Het is een comfortabele vloer om overheen te lopen, waarbij de structuur voelbaar is. Het PVC is voorzien van een matlook, wat bijdraagt aan de verfijnde en unieke uitstraling van deze vloer.

 

Belakos Attico Visgraat XL 82 bijzonderheden

 

Belakos staat als merk garant voor vloeren van een hoge kwaliteit. Dat bewijzen ze wederom met dit product. Deze visgraat PVC vloer is veelzijdig inzetbaar. Het past binnen verschillende interieurstijlen. Klassiek, landelijk, modern, industrieel of stoer: het kan allemaal. PVC is van zichzelf warmer dan bijvoorbeeld tegels. Bovendien is deze vloer geschikt voor vloerverwarming, waardoor warme en comfortabele voeten gegarandeerd zijn.

 

De leginstructie wordt meegeleverd, wat je in staat stelt om zelf deze Belakos Attico Visgraat XL 82 vloer te leggen. Deze vloer is voorzien van vier v-groeven. Dit geeft het PVC een robuustere uitstraling, waardoor het nog meer op echt hout lijkt. Bovendien verminderen de v-groeven de kans op slijtage. Dit Belakos product voldoet aan de milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie (A+ label, E1-norm voor VOC-emissie).

 

Gratis advies aan huis bij Groot in Vloeren

 

Weet je niet zeker wat de beste vloer is voor jouw huis? Wil je weten of deze Belakos Attico Visgraat XL 82 vloer de ideale keuze is? Bij Groot in Vloeren kun je altijd terecht voor gratis advies aan huis. Onze specialisten beantwoorden jouw vragen en staan je bij met advies én stalenborden. Zo kun je meteen zien welke materialen, kleuren en maten het beste bij jouw specifieke situatie passen. Al binnen één week is deze afspraak gemaakt. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.