Montinique Charente Visgraat N20-9776

  • Categorie: PVC
  • Merk: Montinique
  • 1.13 per pak
Profiteer van 20% KORTING met code zelflegkorting20

Bereken het aantal pakken

Bestel lengtes plinten (2.40m) mee. Vul het aantal stuks in:

Totaalprijs

  • Levertijd 2-4 werkdagen!
  • 100% Laagste prijsgarantie
  • Betaal achteraf met Klarna of in 3 termijnen

Een fraaie vloer is gegarandeerd als u kiest voor deze Montinique PVC Charente Visgraat 9776. Deze vloer is gemaakt van PVC en voorzien van een oogstrelend visgraat motief. Dit plak PVC maakt onderdeel uit van de befaamde Hebeta Montinique Charente serie, een prachtige en populaire collectie. Van deze duurzame PVC vloer zult u lang plezier hebben. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie op dit product. De vier zijden van de stroken zijn voorzien van een V-Groef en het is geschikt voor vloerverwarming.

 

Profiteren van 10% korting bij het zelf leggen van deze vloer? Gebruik dan de volgende kortingscode: Visgraat10.

 

Duurzame PVC vloer

 

Zoals we u hierboven al vertelden, is dit een duurzame PVC vloer waar u voor langere tijd van zult kunnen genieten. Niet voor niets is de fabrieksgarantie 15 jaar. Dit geeft aan dat u te maken hebt met een product van een hoge kwaliteit. PVC is een populair materiaal voor vloeren omdat het goed bestand is tegen onder meer slijtage en krassen. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van deze vloer. Het kan zonder problemen belast worden, waardoor deze vloer een optie is voor verschillende ruimtes binnen uw woning.

 

Ook de V-Groeven aan de vier zijden van de stroken dragen bij aan de duurzaamheid van dit plak PVC. Deze groeven geven een natuurlijke look aan de stroken, waardoor ze nog meer lijken op echte houten planken. Bijkomend voordeel van een V-Groef is dat het vuil niet op het laminaat blijft liggen, maar in de groeven terechtkomt. Hierdoor komt slijtage minder snel voor. Geregeld stofzuigen voorkomt dat het vuil alsnog op het laminaat belandt.

 

Waarom de keuze maken voor een visgraat vloer?

 

Ten opzichte van andere vloeren ziet een visgraat vloer er uniek uit. In de 16e eeuw waren visgraat vloeren alleen nog terug te vinden binnen de woningen van de Italiaanse adel, maar tegenwoordig kunt u ook genieten van deze luxe vloeren met een klassieke uitstraling. Het opvallende legpatroon zorgt ervoor dat een ruimte er optisch ruimer uitziet.

 

Bovendien is deze structuur altijd in de mode. Zelfs over tientallen jaren bent u nog steeds verzekerd van een moderne vloer. Deze visgraat PVC vloer ziet er extra strak uit dankzij de houtlook structuur, die voelbaar is. De mooie licht eiken kleur maakt het af. Deze duurzame PVC vloer voegt veel sfeer toe, in welke ruimte het ook gelegd wordt.

 

Bestel uw Montinique PVC Charente Visgraat 9776 vloer bij Groot in Vloeren

 

Deze Montinique PVC Charente Visgraat 9776 vloer is één van de toppers uit ons uitgebreide assortiment. De stroken van dit plak PVC kunt u eenvoudig zelf installeren. Gaat u zelf deze vloer plaatsen, dan kunt u profiteren van 10% korting met de kortingscode ‘Visgraat10’. Deze extra korting komt bovenop de laagste prijsgarantie. Daarnaast profiteert u bij Groot in Vloeren van een snelle levering en advies op maat. Bestel nu deze duurzame PVC vloer.

M2 inhoud per pak: 1,13
Inhoud in m2: 1.13