Kronotex laminaat Harbour oak grey 3572 (SP858)

  • Categorie: Laminaat
  • Merk: Kronotex
  • 2.694 per pak
13.70 per m2

Bereken het aantal pakken

Bestel lengtes plinten (2.40m) mee. Vul het aantal stuks in:

ondervloer

Isoboard - Groene ondervloer plaat - 7m2 per pak

Oorspronkelijke prijs was: € 27.64.Huidige prijs is: € 20.64.

Totaalprijs

  • Levertijd 2-4 werkdagen!
  • 100% Laagste prijsgarantie
  • Betaal achteraf met Klarna of in 3 termijnen

Met dit Kronotex Harbour Oak Grey laminaat haalt u een vloer met een luxueuze uitstraling in huis. Deze vloer heeft niet alleen de look van hout, maar dankzij de structuur voelt dit laminaat ook als hout aan. Dit laminaat is voorzien van een V-groef aan alle vier de zijden. Dit draagt bij aan een stevige plaatsing, waardoor dit laminaat zwaarder belast kan worden. U kunt zelfs het laminaat meerdere keren verplaatsen zonder dat de verbinding minder sterk wordt. Dit Kronotex laminaat is zowel geschikt voor woningen als commercieel gebruik. Bestel het daarom nu bij Groot in Vloeren.

Luxe uitstraling Harbour Oak Grey

Meteen springt het fantastische uiterlijk van dit laminaat in het oog. Het laminaat is voorzien van een mooie houtstructuur die bovendien voelbaar is. U heeft het gevoel dat u over echt hout loopt, maar dan voor een betaalbare prijs. Bovendien kunt u voor langere tijd van deze mooi uitstraling blijven genieten dankzij de V-groef. De vier V-groeven verkleinen de kans op krassen en slijtage. Het vuil komt in de V-groef terecht, waarna u het gemakkelijk op kunt ruimen met een stofzuiger. Een schitterend uiterlijk waar u voor langere tijd plezier aan zult beleven.

Voor diverse ruimtes Harbour Oak Grey

Dit Kronotex Harbour Oak Grey product is robuust en kan zonder problemen zwaar belast worden. Hierdoor is het geschikt voor verschillende ruimtes binnen uw woning. De meest voor de hand liggende kandidaat is de woonkamer, maar ook in de slaapkamer, kinderkamer, zolderkamer, overloop, hal, eetkamer, speelkamer of werkkamer kunt u dit laminaat plaatsen. Omdat dit laminaat zwaar belast kan worden, is het ook geschikt voor commercieel gebruik. Zo is dit Kronotex Harbour Oak Grey een goede optie voor winkels en kantoren.

Geschikt voor vloerverwarming

Dit Harbour Oak Grey laminaat is geschikt om in combinatie met vloerverwarming gebruikt te worden. De dikte van het laminaat bepaalt in welke mate de vloerverwarming zijn effectiviteit verliest. Hoe dikker het laminaat, hoe minder warmte doorkomt. Kronotex Harbour Oak Grey 3672 (SP858) heeft een dikte van 8 mm. Laminaat met deze dikte laat goed de warmte door. Bovendien is dit laminaat gemaakt van materiaal dat bestand is tegen temperatuurwisselingen.

Een goede ondervloer is een aanrader, want dit zorgt ervoor dat de warmte nog beter wordt doorgelaten en dat er een gebalanceerde verspreiding van de warmte is. Ook voor een ondervloer van een hoge kwaliteit bent u bij Groot in Vloeren aan het juiste adres. Dit laminaat is een genot voor uw voeten. Ontdek het zelf.

Kronotex Harbour Oak Grey bestellen

Kronotex is niet voor niets één van de bekendste merken op het gebied van laminaat. Deze Duitse fabrikant heeft met dit Harbour Oak Grey laminaat wederom een topper afgeleverd. Genoeg reden om dit product bij Groot in Vloeren te kopen. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van de laagste prijs. Op de productpagina kunt u eenvoudig en snel berekenen hoeveel u nodig heeft om de gehele oppervlakte van uw vloer van laminaat te voorzien. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Bestel nu dit Kronotex Harbour Oak Grey laminaat en profiteer van onze snelle levering.

Merk: Kronotex
Inhoud in m2: 2.694
Afmeting in mm: 1380x244x8